Voiteluaineet

Neste Oil tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia voiteluöljyjä, rasvoja, autokemikaaleja ja erikoistuotteita asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden.

Tavoitteenamme kaikessa voiteluaineiden kehityksessä on tarjota asiakkaillemme uusinta tekniikkaa, jossa ympäristönäkökohdat on otettu mahdollisimman tarkkaan huomioon. Tuloksena on tuotteita, joilla saavutetaan parempi kulumisen suoja, pitempi öljynvaihtoväli sekä polttoaineen säästöä – asiakkaan lähtökohdista.

Korkeimman laatutason Neste Oil -voiteluaineet perustuvat pääasiassa omiin NEXBASE®-perusöljyihin, joita käytetään maailmanlaajuisesti synteettisten moottori- ja vaihteistoöljyjen valmistukseen. Neste Oilin valmistamat vähäkitkaiset ja kuumuutta kestävät NEXBASE®-perusöljyt yhdessä tehokkaiden lisäaineiden kanssa ovat paras mahdollinen perusta voiteluaineille.

Neste Oil voiteluaineet ovat luotettava valinta kaikkeen voiteluun.

Voit hakea omaan autoosi sopivat tuotteet rekisterinumeron perusteella nettipalvelustamme:

Autokemikaalit

Asemaltamme kaikki Nesteen autokemikaalituotteet mm. Voltera tuulilasinpesunesteet, jäähdytinnesteet sekä myös auton pesuun ja puhdistukseen liittyvät tuotteet. Tule tutustumaan.