Neste Mynämällä toimii myös Autoasi-korjaamo.

Autoasi-korjaamomme tekee määräaikaishuollot autonvalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti, valmistajan takuun säilyttäen. Osaavalla henkilökunnallamme on käytössä Autoasi-järjestelmä, joka antaa rekisterinumeron perusteella tiedon määräaikaishuolloissa tarvittavista osista ja nesteistä.

Huomoithan, että kaikista huoltoon ja korjauksiin liittyvistä töistä ja tuotteista, saat myös Plussa-pisteitä.

Huolto avoinna:

Maanantaina klo 8 - 16.30

Tiistai-perjantai klo 7 - 19

Lauantaisin klo 9 - 14

Asiointi Autoasi-korjaamolla on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakaskeskeistä – niin halutessaan asiakas voi asioida suoraan autoa korjaavan mekaanikon kanssa – ja sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Autoasi-korjaamomme henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamomme pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Auton ilmastointihuollot

Autoasi-huollossa saat huollettua autosi ilmastoinnin. Kätevästi ja edullisesti. Kysy lisää.

Tuulilasien korjaukset ja vaihdot

Tuulilasikin on kuluva osa, loska, kura ja muut epäpuhtaudet kuluttavat lasia ja himmentynyt lasi voi aiheuttaa auringon paisteessa tai vastaantulevan auton valoista vaarallisia heijastumia ja näkyväisyyden heikkenemistä.

Mikäli autossasi on tuulilasivakuutus, saat tuulilasin vaihdon vain omavastuun hinnalla. Tuulilasivakuutuksesta kiveniskeymien korjaus on asiakkaalle veloituksetonta.

Useat Autoasi-korjaamot suorittavat lasinvaihtoja, se on erikoisosaamista vaativa työ, johon asentajamme on koulutettu. Käytämme samojen valmistajien tuulilaseja, jotka tekevät myös autoissa tehtaalla asennetut alkuperäiset lasit.

Nykyaikainen liimalasi on osa auton korirakennetta ja sen rooli kolaritilanteissa on tarkkaan määritetty, miten se tukee koria ja miten sen tulee käyttäytyä kolaritilanteissa.