Autohuolto

Huollot, korjaukset, rengastyöt, autopesut ja tuotemyynti – nämä kaikki meiltä!

Autoasi-korjaamon palvelut ja tuotteet Mynämäellä

Huoltoasema Neste Mynämäki on myös Autoasi-autokorjaamo, jossa saat helppoa ja joustavaa palvelua. Suoritamme monipuoliset autohuollot, -korjaukset ja rengastyöt, joissa käytössämme on nykyautojen tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot sekä työkalut. Myönnämme takuun sekä työlle että käytettäville osille.

Teemme kaikki auton määräaikaishuollot takuulla, tuulilasinvaihdot ja paikkaukset, Eberspächer-lämmittimien asennukset ja huollot, rengasmyynnin ja rengasasennukset sekä ilmastointihuollot (R134).

Meiltä ovat ostettavissa lisäksi kaikki yleisimmät polttoaineet, öljyt ja autokemikaalit. Toimipisteessämme voit myös pesettää autosi

Onko sinulla tuulilasivakuutus? Tiesitkö, että vakuutuksesi korvaa ulkoisen kiveniskun tai nastan aiheuttaman vaurion ilman omavastuuta? Lasivakuutuksen käyttö ei myöskään vaikuta bonuksiin. Tuulilasin vaurio kannattaakin suojata tuulilasilaastarilla ja korjauttaa lasi mahdollisimman pian. Lisätietoa huoltoon saat autoasi.fi -nettisivuilta. 

Lue ohesta lisää ja varaa aika, tai aja suoraan pihaan huoltomme aukioloaikojen puitteissa. Voit halutessasi asioida suoraan mekaanikon kanssa.

Autokorjaamo

Ma - Pe klo 8.00 - 16.00

 

Palvelumme

Määräaikaishuollot

Autonvalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti, valmistajan takuun säilyttäen. 

Auton ilmastointihuollot

Autoasi-huollossa saat huollettua autosi ilmastoinnin. Kätevästi ja edullisesti. Kysy lisää.

Rengastyöt

Rengaspalveluihimme kuuluvat renkaiden myynti, renkaiden vaihto ja tasapainotus, renkaiden vanteille laitto ja asennus. Meiltä saat myös ohjauskulmien säädöt sekä nelipyöräsuuntaukset. Kysy ajankohtaiset tarjouksemme renkaista!

Tuulilasien korjaukset ja vaihdot

Tuulilasien vaihdoissa käytämme samojen valmistajien laseja, jotka asennetaan autoihin tehtaalla niiden valmistusvaiheessa. Kun tuulilasisi on rikkoutunut, tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi. Maksat tuulilasin vaihdosta pelkän omavastuun, mikäli autossasi on lasivakuutus. Vakuutuksella myös kiveniskemien korjaus on sinulle veloituksetonta.

Voiteluaineet ja kemikaalit

Tarjolla on myös monipuolinen valikoima korkealaatuisia voiteluöljyjä, rasvoja ja erikoistuotteita asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden.

Autokemikaaleistamme löydät kaikki Nesteen kemikaalit, kuten Volteran tuulilasinpesunesteet, jäähdytinnesteet sekä auton pesuun ja puhdistukseen liittyvät tuotteet. 

Voit hakea omaan autoosi sopivat tuotteet rekisterinumeron perusteella nettipalvelustamme Neste Oil -voiteluainesuositukset >

Kysy lisää, jos haluat tietää autokorjaamomme palveluista tai tuotteista tarkemmin!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Löydä perille Avoinna