Neste-kortti Yksityisille

Neste Oil yksityiskortti

Neste Oil Yksityiskortilla saat monia etuja maan tiheimmässä asemaverkostossa.

Voit tankata Neste-bensiiniä tai Neste Pro Dieseliä sekä käyttää monipuolisia myymälä-, kauppa-, kahvila- ravintola- ja pesupalveluita.Korttiasiakkaanamme saat polttoneste-edun Suomen palveluasemilta ja Neste Oil -automaattiasemilta. Etu on 1,5 snt/litra. Neste Oil Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Oil Yksityiskortilla, ei muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste Oil Yksityiskortti Suomessa Suomessa voit käyttää Neste Oil Yksityiskorttia lähes 500 Neste Oil- ja Neste Oil Express -asemalla. Ammattiliikenteen Neste Oil Truck-asemilla yksityiskortti ei käy maksuvälineenä. Asemahaulla löydät helposti Neste Oilin asemat ja niiden palvelut kotimaassa ja ulkomailla (www.neste.fi/asemahaku)

Kortti toimii Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa Neste Oil -kortit toimivat maksuvälineenä Neste Oil -asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä, sekä yhteistyökumppaniemme, Preemin ja Statoilin asemilla Ruotsissa. Neste Oil Yksityiskortti toimii Preem-liikenneasemilla miehitettyjen asemien kassoilla sekä tunnusluvulla automaattiasemilla (ei Såifa-asemilla).Ulkomailla ostetut tankkaukset laskutetaan ostopaikan mittarihinnalla.

Perheenjäsenille rinnakkaiskortit Neste Oil Yksityiskortille voi saada myös rinnakkaiskortteja. Rinnakkaiskorttia voi hakea kaikki 15 vuotta täyttäneet samassa taloudessa asuvat henkilöt. Rinnakkaiskorttien hakeminen edellyttää maksuvälinesopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista. Rinnakkaiskorttiostot laskutetaan samalla laskulla pääkortin kanssa. Eri korttien ostot ovat eriteltyinä laskussa korteittain.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti Neste Oil on ottanut käyttöön asiakirjojen sähköiset allekirjoitukset Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Voit nyt täyttää ja allekirjoittaa Neste Oil Yksityiskorttihakemuksen sähköisesti. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Tästä pääset täyttämään ja allekirjoittamaan hakemuksen sähköisesti

Täytä, tulosta ja lähetä hakemus postitse Neste Oil Yksityiskortin voit tilata käyttöösi myös ilman sähköistä allekirjoitusta. Hakemuksen löydät sivun oikeasta reunasta. Perehdy huolella sopimusehtoihin, joihin sitoudut allekirjoitettuasi hakemuksen. Tulosta hakemus ja sopimusehdot kahtena kappaleena tai nouda hakemus lähimmältä Neste Oil -palveluasemalta.

E-lasku Mikäli Neste Oil Yksityiskortin lasku toimitetaan e-laskuna, kortin käytöstä ei veloiteta 2,50 euron tilinhoitomaksua.

Korttiasioissa sinua palvelee Neste Oil Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 8 - 16 tai sähköpostilla: kortit@nesteoil.com.