Neste-kortti Yksityisille

Neste Yksityiskortti – Tankkaajan etu 1,5 senttiä litralta

Neste Yksityiskortilla saat monia etuja maan tiheimmässä asemaverkostossa. Voit tankata kortilla Nesteen polttoaineita sekä käyttää monipuolisia myymälä-, kauppa-, kahvila- ravintola- ja pesupalveluita.

Korttiasiakkaanamme tankkaat 1,5 senttiä edullisemmin per polttonestelitra Suomen palveluasemilla ja Neste-automaattiasemilla. Neste Express -automaattiasemilla tehdyistä tankkauksista polttoneste-etua ei saa. Kun maksat Neste Yksityiskortilla, eivät muiden kanta-asiakaskorttien edut ole käytössä (esim. K-Plussakortti). Yksityiskortin polttonestealennus hyvitetään bensiini- ja dieselostoista laskutuksen yhteydessä.

Neste Yksityiskortti Suomessa

Suomessa voit käyttää Neste Yksityiskorttia lähes 500 Neste- ja Neste Express -asemalla. Ammattiliikenteen Neste Truck -asemilla yksityiskortti ei käy maksuvälineenä. Asemahaulla löydät helposti Nesteen asemat ja niiden palvelut kotimaassa ja ulkomailla.

Kortti toimii Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa

Neste-kortit toimivat maksuvälineenä Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä, sekä yhteistyökumppaniemme, Preemin ja Statoilin asemilla Ruotsissa. Neste Yksityiskortti toimii Preem-liikenneasemilla miehitettyjen asemien kassoilla sekä tunnusluvulla automaattiasemilla (ei Såifa-asemilla). Ulkomailla ostetut tankkaukset laskutetaan ostopaikan mittarihinnalla.

Kortin myöntämisen periaatteet

Neste-kortin saaminen edellyttää vähintään 23 vuoden ikää. Hakijan pitää olla asunut Suomessa yhtäjaksoisesti yli kaksi vuotta. Uusien korttien osalta käyttöraja on maksimissaan 600 e/kk tai 20 % bruttotuloista, jollei hakemuksessa ole esitetty hyväksyttäviä perusteita korkeammalle käyttörajalle.

Perheenjäsenille rinnakkaiskortit

Neste Yksityiskorttia voi täydentää myös rinnakkaiskorteilla. Rinnakkaiskorttia voivat hakea kaikki 15 vuotta täyttäneet samassa taloudessa asuvat henkilöt. Rinnakkaiskorttien hakeminen edellyttää maksuvälinesopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista. Rinnakkaiskorttiostot laskutetaan samalla laskulla pääkortin kanssa. Eri korttien ostot ovat eriteltyinä laskussa korteittain.

Täytä ja allekirjoita hakemus sähköisesti

Neste on ottanut käyttöön asiakirjojen sähköiset allekirjoitukset Signom-allekirjoituspalvelun avulla. Voit nyt täyttää ja allekirjoittaa Neste Yksityiskortti -hakemuksen sähköisesti. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.
Tästä pääset täyttämään ja allekirjoittamaan hakemuksen sähköisesti

Täytä, tulosta ja lähetä hakemus postitse

Neste Yksityiskortin voit tilata käyttöösi myös ilman sähköistä allekirjoitusta. Täytä hakemus

Perehdy huolella sopimusehtoihin, joihin sitoudut allekirjoitettuasi hakemuksen. Tulosta hakemus ja sopimusehdot kahtena kappaleena tai nouda hakemus lähimmältä Neste-palveluasemalta. Palauta alkuperäinen allekirjoitettu hakemus sekä sopimusehdot sivun oikeasta reunasta löytyvässä palautuskuoressa.

Kuluttajariitalautakunta

Asiakkaalla on oikeus saattaa sopimusta koskeva erimielisyys kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Kuluttajariitalautakunnan päätökset ovat luonteeltaan suosituksia.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

E-lasku

Mikäli Neste Yksityiskortin lasku toimitetaan e-laskuna, kortin käytöstä ei veloiteta 2,50 euron tilinhoitomaksua. E-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan kuitenkin aina paperisena.
Korttiasioissa sinua palvelee Neste Asiakaspalvelu, puh. 0200 80100 (0,16 €/min + pvm/mpm) arkisin klo 7—17 tai sähköpostilla: kortit@neste.com

Palvelumaksut

Maksuvälineen Käyttöehtojen mukainen tilinhoitomaksu ja lisäpalveluista veloitettavat maksut ovat seuraavat:

Kortin käytöstä peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,5 euroaE-laskusta ei veloiteta tilinhoitomaksua, mutta e-laskuun siirtymistä varten ensimmäinen lasku toimitetaan paperisena, josta veloitetaan tilinhoitomaksuAsiakkaan pyynnöstä tehtävät lisäpalvelut seuraavasti: tositekopio 5 euroa, laskukopio 5 euroa, raportti 5 euroa, saldo-/korkotodistus 5 euroa ja muu kirjallinen selvitystyö 20 euroa/jokainen alkava tuntiHuomautusmaksu maksun viivästymisestä 5 euroaKadonneen kortin löytäjälle maksettava palkkio, jonka Neste veloittaa Asiakkaalta, on 9 euroa.