Nestekortti Yrityksille

Neste Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä sekä -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista. Voit valita Neste Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan. Joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Työsuhdeautoilijan kortti, sekä Neste Truck -kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.Neste Yrityskortti -hakemus

Täytä, tulosta ja tuo se asemallemme:

Tästä pääset täyttämään ja tulostamaan Neste Yrityskortti -hakemuksen sekä sopimusehdot.

Täytä hakemuslomake huolella, muista päiväys ja allekirjoitus. Perehdythän myös sopimusehtoihin, joihin sitoudut allekirjoitettuasi hakemuksen. Neste Yrityskorttihakemuksen voi allekirjoittaa vain yrityksen allekirjoitusoikeuden omaava henkilö. Hakemus tulee olla alkuperäinen, joten sitä ei voi faksata. Neste perii yrityskorttitilin hoidosta tilinhoitomaksua.

Mikäli haluat postitse lähetettävän paperilaskun, on tilinhoitomaksu 2,50 euroa kuukaudessa. Verkkolaskun välitystiedot voit ilmoittaa yrityskorttisopimuksessa ja osoitteessa www.neste.fi/verkkolasku.