Nestekortti Yrityksille

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä sekä -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan. Joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti, sekä Neste Oil Truck -kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.Neste Oil Yrityskortti -hakemus

Täytä, tulosta ja tuo se asemallemme:

Tästä pääset täyttämään ja tulostamaan Neste Oil Yrityskortti -hakemuksen sekä sopimusehdot.

Täytä hakemuslomake huolella, muista päiväys ja allekirjoitus. Perehdythän myös sopimusehtoihin, joihin sitoudut allekirjoitettuasi hakemuksen. Neste Oil Yrityskorttihakemuksen voi allekirjoittaa vain yrityksen allekirjoitusoikeuden omaava henkilö. Hakemus tulee olla alkuperäinen, joten sitä ei voi faksata. Neste perii yrityskorttitilin hoidosta tilinhoitomaksua. Mikäli ostot laskutetaan verkkolaskulla, on tilinhoitomaksu 1,00 euro kuukaudessa.

Mikäli haluat postitse lähetettävän paperilaskun, on tilinhoitomaksu 2,50 euroa kuukaudessa. Verkkolaskun välitystiedot voit ilmoittaa yrityskorttisopimuksessa ja osoitteessa www.neste.fi/verkkolasku.